Sikker Oppvekst vs. Barnevernet

Barnevernet har lenge gitt Norge et dårlig rykte, det kan media vitne på verden over, med demonstrasjoner også.

Jeg vil foreslå et skifte til Sikker Oppvekst et program som vil være noe strengere fra barn av, ved talent utvikling og karriere veiledning. Vil foreslå college som videregående/universitet. Tenker en nettbutikk med slips salg og lignende, fra Pakistan.

Større lærerbudsjett

Utvikling fra Kina viser med mange års resultater at deres skolegang disiplin gir meget god utvikling, da de er ledende innen mye produkt utvikling/produksjon.

Det høyere pensum

Det er mange elever i Norge som har hatt store drømmer om Amerika iløpet av livet. Med nytt pensum, college lignende skolegang med kinesisk disiplin, vil talenter utvikles fra ung alder.

Andre fordeler

Med et litt tettere system for våre unge kan vi skape større forståelse for det kognitive hos unge barn.

Det finnes barn som er skapt for de forskjellige oppgaver, med et slikt system kan vi lettere oppdage revolusjonerende talenter.

Det vil bli vanskeligere med glipp i et system satt samnen.

“Over tid har dem blitt svertet, det sier litt om kraften i menneskeheten”

Andre ulemper

Nordmenn er en smule redd for forandring, men mange klare for å bytte ut barnevernet. Et tettere system vil gjøre de voksne noe utilpass da eldre generasjon ikke er født inn i teknologiens verden slik som Morgendagens Ledere er.

Prosessen må grundigere granskes, og utvikles. – Det er en tilvendingssak for de eldre.

14 thoughts on “Sikker Oppvekst vs. Barnevernet

   • det glipper faktisk fra oppvekst til overgangen til videregående. Ser ikke helt hva du tenker som her har med barnevernet å gjøre.’ Mener du dette skal gjøre verden et bedre sted å bo?.

    Like

   • Har du selv barn? For å lage et eksempel da, tenk deg en mellom ting mellom rikmennsfamilier som har privat timer til ungdommen/barna sine for å forme deres talenter. Hvor stor forskjell kan det gjøre om 2000 flere barn blir millionære i voksen alder, det skal ikke så mye til før det gir en effekt på de andre. – Det hele kommer ann på barnets innsikt i ung alder, det er mange talenter som sløses.

    Like

 1. Tror du må se litt lenger enn nesa di rekker mr.. er nå ikke alle som er skikket til å ha barn.. å hva skal den skolen få gjort med det? Vil alltid finnes idioter som ikke kan oppføre seg.så skjønner ikke hvordan denne skolen du tenker på skal få orden på menneskeheten

  Like

  • Det får i allefall ikke din tankemåte. Så da foreslår jeg at du ser deg selv i speilet og snakker med deg selv, akkurat samme holdningen så får vi se hvor lang tid det tar før du ser gud.. Hehe..

   Like

 2. Kanskje påtide å oppføre seg litt mer profesjonell? Enn å slenge med leppa å skylde på at det er min tanke måte? Å be meg se i speilet! Vær glad alle mennesker er forskjellig. Du burde kanskje lære deg litt om verdier, etikk og moral. Enn å sitte å bli spydig fordi du ikke blir forstått å folk ikke har samme tankegang som det du har. Å kanskje forklare da på en enkel måte hva du faktisk mener!! Enn å sitte det å være så uprofesjonell når du svarer andre.
  Grunnen til at jeg ber deg se lenger enn nesa rekker er fordi at jeg mener du burde se litt lenger. Den skolen der å det du sier har jo nada med barnevernet å gjøre..å i såfall så har jo ikke skolen noe å si på foreldre som ikke er egnet som foreldre.

  Like

  • Beklager for at jeg ikke fikk fylt ut en bok om dette systemet og sikker oppvekst før du måtte lese. Er du politisk engasjert på Stortinget? – Jeg har sett så langt øyet kan se, kanskje derfor du reagerer?

   Like

 3. Uff nei.. dette gidder jg ikke.. du får ha lykke til med prosjektene dine.. ville vært en fordel å kunne snart tilbake på Ordentlig måte.. det kommer då mye svada svar å så mye kvasse svar fra deg at, jeg gidder faktisk ikke å engasjere meg mer i det. Nå har jg spurt. Å ikke fått et ordentlig svar fra deg. Hadde håpet på litt mer modne svar.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s