Bak lukkede dører

Er du en av de som ser meg som arrogant, svevende, pr-kåt og forstyrret?

Jeg representerer (3)

Hva ligger egentlig bak fasaden?

Tid til annen får jeg meldinger og kommentarer som er støtende, det er ikke til og legge skjul på at det i blant kan være sårende. Spesielt kommentarer om at jeg tigger penger, må fikse meg fast jobb, at jeg bare er ute etter oppmerksomhet og lignende.

Hva er det som gjør at du velger å ha et slikt bilde av meg?

Du har kanskje ikke lagt merke til det, men det finnes mange som jobber mot et og samme mål, en bedre hverdag for de som trenger det.

– Hva gir deg rett på og rakke ned på noen av oss som prøver for andre?

Jeg skulle veldig gjerne gjort alt det arbeidet jeg har gjort over sosiale medier, helt gratis.

Hadde det vært mulig hadde jeg gitt bort bøkene mine gratis til hele helse Norge og barneverns institusjoner, men det ville kostet meg muligens mer enn 1 års leie av leilighet. – Noe jeg ikke har råd til.

Er det noe jeg ønsker så er det ikke akkurat å tømme lommene til de som trenger pengene mer enn meg. Derimot syns jeg det er viktig å påpeke at jeg har brukt 2 år av livet mitt på å kjempe for andre, og meg selv ved å gi av meg selv og mine egne erfaringer. Jeg har prioritert dette ovenfor venner, familie, fester, bil, leilighet og annet moro man kan finne på. – Jeg har faktisk satt meg i skikkelig gjeld fordi jeg har prioritert dette ovenfor å sitte like mange timer å søke jobb hver dag. Det er mitt valg, det vet jeg fult ut. Får det deg til og føle deg bedre ved å diskutere på at jeg vil ha en symbolsk sum på $1 i mnden for å ta deg med på min reise gjennom erfaringer på rus og lignende via videoer som må arbeides med?

Bak fasaden lever det en ung mann som gjør alt i sin makt for at andre skal ha det bedre, en som har skapt seg selv depresjon, angst og gjeldsproblemer fordi drømmen om og hjelpe er så sterk. – Betviler du noe annet?

En annen ting som har påvirket meg kraftig siste året er hvordan bekjente har valgt å ta avstand etter jeg begynte boksalget. – Som om jeg krever at de kjøper boken. Det får være ditt valg, liker du ikke å lese så gjør du ikke det, føler du at du kan historien min som om det var din egen, så er det ingenting feil med det.

Du sitter kanskje med følelsen av at du svikter meg dersom du ikke kjøper boken. Det var en periode hvor jeg følte en form for skuffelse, ville ikke du gjort om du hadde brukt 4 timer nesten hver dag i et år for å fullføre et prosjekt? – Derimot har jeg prøvd å legge fra meg tanken, for jeg har fått nok av hele prosjektet. Det er også derfor jeg har valgt å bruke siste måndene på annet fokus som Kvinners Trygghet og Forebyggern.

Det viktigste for meg er at dattera mi kan vokse opp trygt i denne verden!

Forrige uke tok jeg en politiker pils, vi snakket en del og veiene møtes i mine prosjekter, meget spennende.

– Vil du bli med?

XoXo – Kim Westerberg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s