BLI RUSFRI!!

I fjord vinter skrev jeg ned over 100 punkter som jeg ville lage små videoer ut av å legge ut i mine sosiale medier. Dette er noe jeg føler ville gjort godt både for min egen del, men også for mine følgere som vil ha mer kunnskap og følelser på området. Spesielt etter den turbulente tiden jeg har gått gjennom etter bruddet med x’en, så føler jeg det passer på sin plass å gjøre noe ekstra ordinært for dere som har vært skuffet av min galskap!

Jeg har mange prosjekter, som for mange av dere kan mye mulig være uforståelig. Derimot har jeg en grunn ved alt, og mange av prosjektene skal fremmes innenfor politikken. Derimot er jeg nå i en situasjon hvor jeg må velge mine prioriteringer litt mer nøyere enn tidligere.

Jeg er på en runde hvor jeg søker jobber, møter med Venstre og nå ønsker jeg å sette fokus på og filme litt ekstra hver dag som en del av egen terapi.

Det er en tjeneste som heter Patreon.com som tilbyr mulighetene for å samle forskjellige innlegg inn i forskjellige “mapper” alt ettersom hva du som følger ønsker å følge med på.

Dette vil jeg ta opp GRATIS for din del den første måneden av prosjektet:

  • Mine erfaringer med rus, følelser og abstinenser.
  • Kvinners trygghet vil legge ut videoer fra meditasjons møtene deres.
  • Treningsvideoer, tips og motivasjon med treningspartnere.

 

Du kan registrere deg gratis på linken under for å følge med på prosjektet: www.patreon.com/sirwesterberg

Er det noe du kunne tenke deg at jeg tar opp? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s