Et nytt Europa, en ny verden

Hjelp deg selv før du hjelper alle andre – Er et utsagn som oftest brukes for å dempe forventninger og drømmer.

Jeg skjønner tanken, men husk det at enkelte er skapt for å hjelpe andre før dem kan hjelpe seg selv. Det finnes mange der ute som sitter med samme følelsen, og det er dette som gjør oss menneskelige. Med det ser vi en lysere fremtid for menneskeheten allerede.

Hvordan kan vi bygge et nytt og sterkere bånd i Eliten?

Du har kanskje ikke lagt merke til det, men den fysiske prosessen ble påbegynt for bare få år siden, og nå er den i full sving. – Alt har blitt skrevet, både i religiøse bøker og annen sterk litteratur som har vært opp gjennom de siste 5000 årene. – Jeg har lest max 3 sider fra religiøse bøker, jeg er troende derimot tar jeg avstand fra grupperingene ved religioner. Bøkene inneholder profetier, men fra feil skribenter opp gjennom tiden. I dagens verdensbilde har vi større blasfemi å bekymre oss for enn hvert enkelt sivilt individ, hvor starter vi?

Nærmere sagt da Anonymous ble etablert som et uorganisert organ i samfunnet, ble det sådd et meget sterkt frø i verdens kjerne. Fredskjempere som fører oss nærmere sannheten har skapt unike muligheter for den kommende generasjonen, det er vår oppgave som voksne og samfunnsengasjerte å bygge broen fra det gamle styret til fremtidens liberale samfunn.

Det er dette menneskeheten venter på. Frigjøring!

BE REALBE THE CHANGE (5).png

Vi er i ferd med og bygge en fremtid for våre barn, noe som ble forsøkt gjort for min generasjon.

Det jeg selv kan se er for store forskjeller mellom generasjons skiftene, noe som tilsier at den forrige generasjonen med ledere feilet. Derfor har jeg min tillit i Abid Q. Raja og hans Vise President innsettelse, jeg har sett det hjelpe.

Politiker verv

Lenge har jeg vært mett på valgrallyet verden over. For mye “likheter” da de alle jager sine drømmer med forskjellige meninger, og mange likeheter partiene i mellom. Jeg vervet meg i det partiet jeg følte sterkest før jeg fysisk visste hva de konkret sto for, å det passet meget godt. – Abid vant meg på en status om tidligere fredsprisvinner, måtte bare tygge litt på den først.

Dobbelt Pass

– Dette er et punkt som har vært viktig for meg i mange år, da jeg allerede som 4 åring sa til mamma jeg ville bli president og da jeg ble introdusert for hip hop ble en musiker drøm skapt. Jeg er noe tonedøv da jeg ble født nærmest døv og fikk dren i øra når jeg var liten.

Når jeg var 6-7 år ble jeg tatt med i millitæret, å jeg ser de oppdragene jeg skulle hatt. Blant annet 22 Juli. Jeg så alt så tydelig at jeg skulle stoppet han med en kule, så vi kunne spart oss for all den døden han skapte.

ICAN

Det at ICAN vant Nobelfredspris er et meget godt steg i riktig retning. Du kan se det allerede i lederne sine oppdateringer, de svetter. Arbeidet for å få igjennom dem var en meget sterk prestasjon og verden kunne føle deres oppkjøring frem mot Nobelfredsprisen. Jeg kunne hvertfall det.

Mr. Tillerman VS Tillerson

 • Bli hardere sa Trump.
 • Kvelden før tenkte jeg på ei fra Tiller (tidligere drømme dame) ga meg kraftig dejavu da jeg hadde tenkt stegene Tillerson tok i de dager. Og jeg ble fyrt opp da jeg fikk dejavu av at han ville ha Tillerman hardere. Hadde ikke stor kjennskap til Tillerman før det.

Kvinners Trygghet

Situasjonen ble opphetet for å roe ned verdens situasjonen, og det kunne merkes da Mr. President fikk beskjed om å gro litt baller under Iran avtalen.

Iran rådet

 • Han fikk beskjed om å bli hardere. what goes around comes around.

Raqqa

Et ansvar få forstår seg på, er valgene Eliten må gjøre, og det kan føles grusomt og være vitne til da mange mennesker ikke ser hvordan Eliten må tenke for å skape en tryggere fremtid. Liv har blitt ofret og jeg kan kjenne mennesker vil ha en slutt på atomkrigen som har blitt brygget opp gjennom 21 år.

Strategy Patterns

Når Magnus Carlsen kom med artikkelen om og bekjempe krig over sjakkbrett, fikk jeg meget sterk dejavu. Spesielt da han fikk med seg en Asiater, da en av mine prosjekter ville gitt arbeidsplasser i Kina. -Jeg har lenge hatt en drøm om at pappa skal lære meg sjakk.

Tallet 33

– Et nr. Som har betydd mye for meg opp gjennom årene. Sterkest fordi EminEm har hatt oppheng i det så har det formet seg rundt viktige hendelser i livet rundt meg. Xen hans heter også det samme som meg. Kim betyr: https://no.m.wikipedia.org/wiki/Kim_(navn)

Bob Corkey

Hva får du når du kombinerer 3 sterke gener, 2 sterke drømmer, 1 verden med 2 menneskeheter, fordelt i hvert enkelt individ, musikk, kunnskap og råskap? – En Bob Corkey som blåser i trompeten for å vekke Trump.

Når jeg skriver

Jeg har skrevet 5000 bars med Engelsk/Amerikansk lyric. Det er nesten like mange dejavu opplevelser jeg har fått av fremtiden. Noe som ble tydelig da Trump kom frem med balltre og sin Vise president, igjen. Vil jeg minne deg på hvorfor jeg trengte Abid på sin plass.

Kurz

Verdens yngste Statsminister ble nettopp valgt i Østerrike. Noe som er et klart signal på at vi har påbegynt fremtidens endring.

Petter Stordalen

I sin bok skriver han om å skape et knyttet Norden. Så jeg etablerte Change In West AS og ga han boken tilbake til virkeligheten, for vi må tenke større for fremtiden.

Playboy Kongen VS Erotikkens verden/orgasme garanti

Erotikkens Verden er et prosjekt jeg har prøvd å skape for å samle inn penger til kreftforeningen, spare kunder for penger og så klart tjene egne penger. Igjen, minne deg på tanken om å gjøre “blasfemi” om til noe godt. Plutselig var det full oppblomstring fra DNB Spare i media, og jeg elsker det. Derimot har jeg ikke gjort krav på investor enda. – Noe som brister mitt hjerte er signalet jeg fikk ved Playboy Kongens bortgang, hvis det var et judasdrap vil Amerika sende et budskap.

Ri

I mange år har jeg grodd et frø så sterkt, menneskeheten åpnet sine dører for kjærligheten, noe som ga meg dejavu når Märtha brak et bein i foten, det ga meg et klart svar på hvor viktig drømmene mine er for verden, og frøene som vil forme fremtiden. Noe som brister i mitt hjertet, for jeg skulle gjerne vært foruten bruddet hennes. – Har også påbegynt en barnebok som skal bli en motiverende serie, men må ha tillatelse fra deres Majestet.

Da mitt hjerte brista

Samme dagen jeg ble ordentlig knust, kjørte en av mine store forbilder inn i døden, samme dag som pappa og stefar har bursdag. Det var vår elskede “If speed kills me, at least I smiled” frøet om at han ville smile, ga meg et sterkt budskap for de som knuste hjertet mitt er veldig troende, og jaget meg bort fra datteren. Trolig fordi jeg bærer tattoveringer fra en vanskelig fortid og ikke har utdannelse. Det sykeste er at frøet om Rihanna gjorde at jeg ba bønn om å finne ei Norsk versjon etter mange år med beundring, noe jeg fant i denne kvinnen. – Jeg visste forresten at den mila jeg gikk den natten jeg ville si unnskyld til hun, ville skape kaos. Noe det gjorde.

Måtte Sir. Walker dø for å minne meg på at høyere makter fortsatt eksisterer, etter at de troende pushet meg vekk?

Når barn utnyttes

Siste mndene har jeg blitt plaget av vonde følelser rundt meg, noe som ga meg bedre innsikt i en pedoring, helt sykt at det var politiet som ofret skinnet sitt for å få dem avslørt. VG gjorde en fantastisk jobb å ga meg mer fred i sjela. – (oppd. Noe som sier sitt når Trump vil gå mot pedofile).

Mogadishu

I disse tider har venner rundt meg blitt truet av andre kjentskapninger. Når dem har dratt det så langt måtte det bli en stop på det og det var tydelig da jeg fikk dejavu av tragedien i Somalia. De gråter i hjertene sine rundt meg, jeg gråter i mitt hjerte selv og ber for dem ❤

The Bag

Jeg skrev tidlig i mine lyric om en bag som skulle konfiskeres, det vekte noe i meg da Diddy nylig startet prosjektet “The Bag”.

Bare synd psykologer mener klarsynthet er psykose. Det truer livet på planeten våres, da vi er skapt for å bruke større deler av hjernen enn vi tidligere har gjort, noe de tydelig ikke aksepterer, noe som har skapt store feil diagnotiseringer og død.

Sykeste er at P. Diddy lagde et show nylig hvor han spør “where is the bag?” – så går Trump inn for å gjøre noe med opiater.

Global Inception

Jeg svetter som en våt løve i søvne, ser brann i våre gater og drap i vår verden.

Vil vi ha Konge eller President?

BE REALBE THE CHANGE (7).png

Hva kan fordelen med et skifte være?

Hva kan ulempen med et skifte være?

10 thoughts on “Et nytt Europa, en ny verden

 1. Wow, ny low. Selv for den mest tilbakestående retarden jeg noen sinne har kommet over. Hvis det er lov å si.

  Har det noen gang vært et snev av hold i det du kommer med?

  Hvor mange dagene er det nå før vi ser skammen i øya dine ved siden av Lilli Bendriss bakerst i Dagbladet, tiggende etter penger?

  Hvorfor tigger du ikke på gata forresten? Er ikke det bedre enn å prøve å selge noe du ikke klarer å selge?
  Spør siden tattooveringene dine hindrer deg i å faktisk jobbe.

  Like

 2. Okei, men sånn seriøst Kim. Jeg klarer ikke å tro at relativt oppegående mennesker gjennomskuer opplegget.
  Antageligvis har det gått så langt at du tror på det selv. Jeg aner ikke, men husk det er ingen skam å snu. Komme tilbake til virkeligheten, om du vil.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s