Fremtidens barn

Hvordan vil fremtidens barn bli når de vokser opp?

Det har lenge vært bevist i forskningens verden at vi ikke bruker hele hjernen, høres det kjent ut? – Fremtidens barn vil være modne nok etter mange generasjoner med undergraving av bevisst -og underbevissthet. Mange år har jeg kjent på følelsen av at det er våres generasjon som har ansvar i og lære dem hvordan vi kan bruke større deler av hjernen enn tidligere antatt og ikke bare gi dem en glidende overgang i alle løgnene vi har levd i for å skjerme folket. Det har vært bevisst fordi menneskeheten ikke har vært klar for sannheten om hvor mektige vi mennesker egentlig er.

Indigo Barn

For de av dere som ikke har hørt om begrepet før. Det er hva den alternative verden har valgt å kalle dem. Jeg kaller dem for Morgendagens Ledere. Dette er barn som er mer jordnære, åpne og ærlige. De vil bli klare til og ta over ansvaret når de er voksne, men vi må legge grunn muren i form av nye tiltak rundt talent utvikling fra ung alder.

Sikker Oppvekst

  • Er et nytt program jeg ønsker å legge frem på Stortinget.
  • Et sterkere bindeledd mellom oppvekst og de forskjellige institusjoner.

6

Du kan også følge meg på Twitter, der vil jeg bli mer aktiv rundt politikk og motivasjon. Har også et kommende prosjekt som vil bygges gjennom de kommende årene som heter Morgendagens Ledere på Facebook.

 

XoXo – Kim Westerberg

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s