Livets kode – Hva er livet?

20117491_1974016472844280_1552512215_n

Mange lever et liv fylt i tro og håp om et bedre liv etter døden.

Hvordan påvirker det oss mennesker når vi lever i et fellesskap?

Se på oss mennesker som 7 mrd små nerveceller på jorda, som skal kommunisere sammen for at det hele skal fungere. Tenk hvis halvparten av dem er opptatt av og fokusere på hvordan celle de skal være i deres neste liv. For min del blir det ikke riktig å leve et liv hvor man har fokus på livet i himmelen eller paradis etter dette liv, du har fått tildelt dette liv for å nyte, lære og elske det. Det er mange mennesker som vandrer på planeten uten å ta seg friheten av og leve på den. Det skaper dårlig balanse i samfunnets energi. Verden er en fantastisk skapning, du lever i paradis allerede!

Jeg selv er døpt inn i kirken og konfirmert, men det betyr ikke at jeg setter mitt fokus på kristendommen av den grunn. Etter all krig og elendighet som religion har skapt, har jeg ingen interesse av og sammenligne min tro om noe mellom himmel og jord med dagens religioner. Fortiden har blitt som traumer, som har festet seg i de forskjellige trossamfunns energier og jeg vil ikke forbindes med den elendighet de har reist seg opp gjennom. Innerst inne sitter jeg med en følelse om at menneskeheten hadde hatt det mye bedre uten religioner.

Hvem er så Profetene?

Profeter er noe jeg har troen på. Ikke kategorisert inn i en bås, for hvor de forskjellige kom i fra. Det som fascinerer meg er alle likhetene ved de forskjellige religionene, og de forskjellige profetene. Det betyr ikke at jeg tror de var magiske eller den slags. Jeg tror det var snakk om store filosofer som klarte å påvirke mennesker rundt seg til og tro på deres visdom. Slike mennesker finnes den dag i dag også, det har blitt så mange av dem, at halvparten blir ikke lagt merke til engang.

Hva er livets kode?

Min oppfatning av livet, er nok ikke den samme som din egen oppfatning. Men er det en ting jeg tror på, så er det dette med og ha troen på seg selv. Alle mennesker med fult funksjonable hjerner har en stemme i seg, stemmen som heter for fornuftighet. Dette er noe jeg selv mener er guds måte og kommunisere med oss mennesker på. Gjennom fornuftige tanker, kjærlighet og utfordringer. Har du troen på deg selv i dette liv, er nysgjerrig og godhjertet. Da kommer du langt i dette og ditt neste liv! – Det er hva jeg har troen på.

Jeg har kommet i kontakt med en norsk gründer som bor i Las Vegas, han blogger mye om psykologi og pedagogikk.

Ta gjerne en titt: www.livskoden.no På denne bloggen deler han gode tips til hverdagslivet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s